2177001888 6941589961 Σόλωνος 46, Αθήνα andreasangel1@icloud.com
hero image


Ο εκτιμητής του Κολωνακίου
_____

παλαιοπωλείο Κολωνάκι Αθήνα
 

Το παλαιοπωλείο μας βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, στο Κολωνάκι και σε εμάς θα βρείτε μεγάλη γκάμα παλαιών αντικειμένων και παλαιών επίπλων που συνεχώς ανανεώνονται και είναι σε άριστη κατάσταση.
Τα vintage έπιπλα και αντικείμενα είναι στη μόδα και τα περισσότερα συνήθως είναι διαχρονικά αλλά το σημαντικό είναι η ποιότητα τους που όμοια τους σήμερα βρίσκεις σπάνια και σε ελάχιστα καταστήματα. 

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας σε περίπτωση που έχετε παλιά αντικείμενα και θέλετε να τα αγοράσουμε. Εκτιμάμε την τιμή τους ανάλογα τη παλαιότητα και την φθορά τους και ερχόμαστε σε συμφωνία μαζί σας. Επίσης ερχόμαστε στο χώρο σας & αδειάζουμε παλιά σπίτια από έπιπλα που δεν χρειάζεστε.
 

Στο χώρο μας θα βρείτε:
Παλαιά έπιπλα
Παλαιά αντικείμενα
Παλαιά φωτιστικά οροφής & παλαιά αμπαζούρ
Παλαιά χαλιά
Παλαιά ασημικά
Παλαιά έργα τέχνης
 

Εμπιστευτείτε την εμπειρία μας που μετράει 20 χρόνια! Το παλαιοπωλείο μας ανανεώνει συχνά τα αντικέιμενα και τα έπιπλα, με αποτέλεσμα κάθε μήνα οι πελάτες μας να βρίσκουν διαφορετικά αντικέιμενα. Μην διστάσετε να μας καλέσετε και να μας πείτε τι ακριβώς ψάχνετε.
 

Ελάτε να δείτε από κοντά το χώρο μας & τη συλλογή μας από αντίκες! Επικοινωνήστε μαζί μας για να έρθουμε στο χώρο σας & να τον αδειάσουμε από παλιά έπιπλα. Αν τα υπάρχοντα σας είναι αξίας, τα αγοράζουμε σε πολύ καλή τιμή.

 

_____
Παλαιοπωλείο Κολωνάκι Αθήνα

Επικοινωνήστε με τον κο. Καμπούρη για οποιαδήποτε πληροφορία θέλετε! Με τον εκτιμητή του Κολωνακίου!